Papa Francisc i-a criticat pe cei care au plecat în străinătate de sărbători pentru a scăpa de restricţii şi a spus că oamenii ar fi trebuit să demonstreze mai multă sensibilitate faţă de suferinţa altora.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Suveranul Pontif a afirmat că a citit în ziare despre oameni care au luat avioane pentru a scăpa de interdicţiile impuse de Guvern şi a căuta să se distreze în altă parte.

„Nu s-au gândit la cei care au stat acasă, la problemele economice pe care mulţi oameni care au fost loviţi puternic de carantină le au, la cei bolnavi. S-au gândit doar să plece în vacanţă şi să se distreze”, a spus Papa într-un mesaj video de la Palatul Apostolic, citat de Reuters.

„Asta chiar m-a întristat. Nu ştim ce ne rezervă 2021, dar ce toţi putem face împreună e să facem un efort suplimentar de a avea grijă unii de alţii. Există tentaţia de a ne îngriji doar de interesele proprii”, a adăugat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.