Un bărbat a murit, iar alte patru persoane au fost rănite într-un accident produs, vineri seară, în localitatea ialomiţeană Raşi, după ce autoturismul în care se aflau a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat pe câmp.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Ialomiţa, accidentul s-a produs în jurul orei 21.30.

FOTO: IPJ Ialomiţa
FOTO: IPJ Ialomiţa

Din verificările făcute de poliţişti a reieşit că, în timp ce o tânără, în vârstă de 22 de ani, din municipiul Urziceni, conducea un autoturism pe DJ 201B, din direcţia Ciochina către Lehliu Gară, într-o curbă la dreapta maşina a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat pe un teren agricol.

În urma accidentului, pasagerul din dreapta spate - un bărbat în vârstă de 52 de ani - a murit, iar tânăra care conducea şi alţi trei pasageri ai maşinii au fost răniţi.

Tânăra care se afla la volan a fost testată cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.