Deputatul PNL Florin Roman afirmă că Marcel Boloş "ne-a salvat din punct de vedere economic, în timpul pandemiei, prin banii europeni pe care a reuşit să-i atragă". "Sper ca finalul de an să le dea minte celor care au renunţat cu atâta uşurintă la un profesionist desăvârşit ca Marcel Boloş şi să îl vedem în Guvernul Cîţu", susţine Roman.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Marcel Bolos a fost, sincer să fiu şi fără sa se supere alţi colegi, ministrul care ne-a salvat din punct de vedere economic, în timpul pandemiei, prin banii europeni pe care a reuşit să-i atragă! A salvat sute de milioane de la dezangajare pentru România şi a adus miliarde de euro, bani noi, într-o perioada de criză", a afirmat Florin Roman, miercuri, într-o postare pe Facebook.

Deputatul PNL afirmă că Boloş a fost "preferatul" său în guvernul trecut.

"Un ardelean serios, modest şi eficient! Nu a fost o vedetă, a stat cu modestie la locul lui. Dacă în cazul Violetei Alexandru am pierdut noi ca PNL un ministru bun, dar am câştigat un parlamentar grozav, lui Marcel Boloş i-a fost refuzată această şansă. O merita din plin! Sper ca finalul de an să le dea minte celor care au renunţat cu atâta uşurintă la un profesionist desăvârşit ca Marcel Boloş şi să îl vedem în Guvernul Cîţu! România are nevoie de el! Mulţumim domnule Boloş pentru cum v-aţi slujit ţara în pandemie!", a mai scris Roman.

Florin Roman a avut mai multe postări pe Facebook, în ultimele zile, în care a vorbit despre foşti miniştri.

Astfel, el a criticat faptul că fostul ministru al Sănătăţii Nelu Tătaru şi fostul ministru de Interne Marcel Vela nu au fost invitaţi, în mod simbolic, la debutul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19. "Un simplu mulţumesc pentru ce au făcut în timpul pandemiei era suficient. În schimb l-au invitat pe controversatul deputat PSD, Streinu Cercel!", a scris Roman.

Deputatul PNL Florin Roman a afirmat că Violeta Alexandru a fost unul dintre cei mai buni miniştri din Guvernul PNL, arătând că nu înţelege de ce a fost schimbată din funcţia de ministru al Muncii, după ce a "moştenit" peste 19.000 de dosare nesoluţionate şi "le-a adus la zero, într-un an". "Politic, Violeta poarta tinicheaua unui loc 3 pe Bucuresti, dar aici, practic a căzut victima celor care au negociat prost pentru PNL pe Capitala, aşa cum au făcut şi cu structura noului guvern, unde din păcate, din toţi aşii, noi nu am tras nici unul", susţinea Roman.

În şedinţa Biroul Politic Naţional al PNL de săptămâna trecută, prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan, dar şi Florin Roman l-au acuzat pe Ludovic Orban că a cedat ministere importante doar pentru a-şi asigura preşedinţia Camerei Deputaţilor. Rareş Bogdan a reproşat cedarea Ministerului Dezvoltării, iar Roman l-a acuzat pe Orban că încearcă să-l intimideze şi l-a ameninţat că va face turul României pentru a le spune primarilor că a vândut partidul pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.