Consiliul Local Sector 5 a votat, miercuri, în unanimitate, schimbarea conducerii societăţii Economat Sector 5, în funcţia de director fiind numit, pentru 3 luni, consilierul personal al primarului Cristian Piedone Popescu, Gabriel Creţu. Consilierii vor solicita şi un audit la firma pe care primarul a acuzat-o de multiple nereguli.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La solicitarea primarului Sectorului 5, Cristian Piedone Popescu, Consiliul Local a votat astăzi, 30.12.2020, în unanimitate, HCL nr. 229/30.12.2020, care prevede schimbarea directorului general al Economat Sector 5 SRL şi a Consiliului de Administraţie al societăţii. Tot în cadrul şedinţei de Consiliu de astăzi, generalul Gabriel Creţu, consilier personal al primarului, a fost numit în funcţia de director general al Economat Sector 5 SRL pentru o perioadă de trei luni”, a transmis, miercuri, Primăria Sector 5.

Totodată, consilierii locali ai Sectorului 5 vor solicita în perioada imediat următoare şi un audit extern la societatea Economat Sector 5 SRL.

”Le mulţumesc tuturor consilierilor locali pentru că au dat dovadă de solidaritate în interesul cetăţeanului pentru aflarea adevărului. Începând de astăzi, domnul Leonard Petre nu mai este director general al Economat SRL. Începând de astăzi, Economatul nu va mai risipi banul public. Noua conducere va prezenta un raport al activităţii societăţii în faţa consilierilor la cel mult două săptămâni”, a transmis primarul Sectorului 5, Cristian Piedone Popescu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.