Peste 4.300 de cadre medicale din judeţul Constanţa vor fi vaccinate anti-Covid începând din data de 4 ianuarie, în şase centre, iar în faza zero au fost vaccinate 260 de persoane de la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Constanţa a transmis miercuri, printr-un comunicat de presă, că luni, 4 ianuarie, va începe în judeţul Constanţa faza 1 de vaccinare anti-Covid, care prevede vaccinarea personalului medical.
 
Vor exista şase centre pentru vaccinarea personalului medical: Spitalul Clinic de Boli Infecţioase, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei" Constanţa, Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Mangalia, Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie Eforie Nord, Spitalul Municipal Medgidia şi Spitalul Militar de Urgenţă "Al.Gafencu" SMMIT.
 
“Până în acest moment discutăm despre 4304 de oameni care lucrează în domeniile sănătăţii şi social - sistem public şi privat, care şi-au exprimat dorinţa de a fi vaccinaţi.”, a transmis DSP Constanţa.
 
Pe data de 30 decembrie a fost încheiată faza zero a vaccinării la Spitalului Clinic de Boli Infecţioase, iar cu acest prilej 260 de persoane au fost vaccinate. 
 
Sursa citată menţionează că un flacon conţinând cinci doze de vaccin a fost raportat la pierderi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.