Kamala Harris, viitoarea vicepreşedintă a SUA, a fost vaccinată contra Covid-19, marţi, la Washington, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Harris, care a primit prima din cele două doze ale vaccinului Moderna, a făcut un apel către toţi americanii să se imunizeze.

“Vreau să încurajez pe toată lumea să se vaccineze. Este relativ nedureros. Se face rapid. Este sigur”, a declarat Kamala Harris după ce i s-a administrat vaccinul.

Viitoarea vicepreşedintă a postat şi un mesaj pe Twitter: “Astăzi mi s-a făcut vaccinul Covid-19. Le sunt incredibil de recunoscătoare celor din sistemul sanitar care lucrează în prima linie, oamenilor de ştiinţă şi cercetătorilor care au făcut ca acest moment să fie posibil. Atunci când puteţi primi vaccinul, să îl primiţi. Este vorba de salvarea vieţilor”.

Preşedintele ales al Statelor Unite, Joe Biden, a fost vaccinat în data de 22 decembrie, în Delaware. În cazul său, vaccinul administrat este Pfizer-BioNTech.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.