Cote-Pariuri.ro este primul site care le permite pariorilor să compare şi să găsească, în timp real, cele mai bune cote oferite de către casele de pariuri online care sunt licenţiate în România la ONJN pentru meciurile de fotbal şi nu numai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Portalul a fost dezvoltat şi lansat de către o echipă cu experienţă peste 7 ani în pariuri online, cu scopul de a aduce în piaţa românească de gambling un plus de valoare.

Prin facilitatea accesului rapid la compararea cotelor de la operatorii care activează în ţara noastră (Betfair, Unibet, Fortuna, Superbet, Betano etc.), vizitatorii site-ului Cote-Pariuri.ro îşi pot maximiza profitabilitatea, întrucât se pot orienta rapid să plaseze pariurile dorite la agenţia care oferă cea mai mare cotă pentru pronosticurile vizate.

Portalul include şi o serie de tutoriale adresate începătorilor, în care se explică diverse aspecte esenţiale pe care orice parior trebuie să le cunoască, cum ar fi:

  • Cum să joci la pariuri – sfaturi pentru începători despre alegerea agenţiei, a meciurilor şi despre cum se analizează meciurile
  • Cote şi probabilităţi – ce reprezintă o cotă, cum se calculează şi în ce măsură reflectă aceasta probabilităţile pronosticurilor
  • Handicap asiatic – ghid complet cu explicaţii detaliate despre cum funcţionează aceste tipuri de pariuri, incluzând şi golurile asiatice
  • Draw No Bet – ce înseamnă DNB la pariuri şi când este bine să foloseşti acest pronostic?
  • Meci amânat sau anulat – ce se întâmplă dacă un meci este amânat, abandonat sau anulat?
  • Pariu combinat / sistem – explicaţie pariu combinat şi pariuri tip sistem
  • Funcţia Cash Out – ce înseamnă Cash Out şi când este bine sau nu să foloseşti această funcţie
  • Taxe, comisioane şi impozite – lista completă cu ce taxele existente şi pe care dintre acestea le putem evita dacă alegem anumite casă de pariuri etc.

Pariorii vor găsi şi anumite instrumente folositoare în cadrul portalului Cote-Pariuri.ro, cum ar fi un calculator care afişează probabilitatea şi potenţialul câştig în funcţie de cotă şi suma pariată sau un calculator pentru aşa-zisele pariuri sigure, metodă cunoscută internaţional sub numele de „Arbitrage”.

Nu lipseşte nici rubrica în care sunt prezentate cele mai interesante evenimente pe care se poate paria în luna curentă; pe lângă fotbal, sunt menţionate şi alte sporturi, precum handbal, Formula 1, eSports sau MMA, precum şi pariuri electorale sau de altă natură. În plus, pe blog sunt publicate ocazional anumite analize însoţite de predicţii şi ponturi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.