Doi profesori din Râmnicu Sărat, soţ şi soţie, care ieşiseră la pensie, au murit din cauza infecţiei cu noul coronavirus, la distanţă de mai puţin de două săptămâni unul faţă de celălalt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Surse medicale spun că primul care a decedat a fost bărbatul, în vârstă de 68 de ani. Profesorul Iuga Constantin Cireaşă avea afecţiuni mai vechi şi a murit în urma infecţiei cu SARS-COV-2.

După mai puţin de două săptămâni, a decedat şi soţia sa, Violeta Cireaşă, fost profesor de limba română la Liceul Teoretic "Ştefan cel Mare" din Râmnicu Sărat.

"Dragi prieteni ai Liceului Teoretic "Ştefan cel Mare" suntem nevoiţi să aducem o nouă veste tristă! A trecut la cele veşnice şi doamna profesoară de limba română Cireaşă Violeta, după o luptă aprigă cu noul virus... Pentru cei care am cunoscut-o va rămâne veşnic în amintire o doamnă deosebită, delicată şi cu un farmec aparte; o doamnă profesoară mult îndrăgită atât de elevi cât şi de colegi! O rugăciune din suflet şi un gând pios! Dumnezeu s-o odihnească în pace printre îngeri! Rămas bun doamnă profesoară!", este mesajul postat de conducerea Liceului Teoretic "Ştefan cel Mare" din Râmnicu Sărat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.