Peste 10.500 de articole pirotehnice au fost găsite de poliţişti în urma unei percheziţii făcute în locuinţa unui bărbat de 62 de ani, materialele respective fiind ridicate pentru continuarea ceercetărilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, sâmbătă dimineaţă, poliţiştii Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Balş, au făcut o percheziţie domiciliară la locuinţa unui bărbat de 62 de ani, din oraşul Balş. 
 
Activităţile au fost desfăşurate într-un dosar penal în care sunt făcute cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept.
 
Astfel, la locuinţa bărbatului, au identificate 10.586 de bucăţi de articole cu conţinut pirotehnic, de diferite mărci şi dimensiuni, în greutate de 110 kilograme, în valoare de aproximativ 4.000 de lei, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor. 
 
Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Olt.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.