Poliţia din Nashville cataloghează o importantă explozie, în centrul oraşului, care i-a trezit pe locuitori în dimineaţa Crăciunului, drept ”un act intenţionat”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţia din Nashville, FBI şi (serviciul federal însărcinat cu controlul armamentului) ATF anchetează cu privire la explozia unui vehicul, care a avut loc la ora (locală) 6.30 (14.30, ora României), în această (vineri) dimineaţa, pe 2nd avenue”, anunţă autorităţile într-un comunicat.

”Se pare că este vorba despre un act intenţionat. Autorităţile au închis străzile în centrul oraşului din cauza anchetei”, se arată în comunicat.

Această explozie foarte puternică a avariat clădiri în acest cartier frecventat de turişti, în care se află numeroase baruri şi restaurante.

Potrivit postului local WKRN, un prim bilanţ anunţa trei răniţi.

Poliţia şi pompierii au intervenit la faţa locului şi au cerut locuitorilor din zonă să evite zona. Deflagraţia a avut loc la ”166 2nd Ave N”, a precizat poliţia, la marginea unui vechi cartier turistic din capitala statului Tennessee.

Cei trei răniţi au fost spitalizaţi cu ”răni neletale”.

Incidentul face în prezent obiectul unei anchete a mai multor agenţii locale şi federale, a anunţat un purtător de cuvnt al poliţiei locale, Don Aaron.

Primarul oraşului Nashville, John Cooper, urma să se ducă la faţa locului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.