Prinţul de Wales şi Camilla, ducesă de Cornwall, s-au pregătit de plimbare cu bastoane, aşa cum arată o nouă fotografie publicată vineri, de Crăciun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fotografia a fost realizată de un membru al personalului de la reşedinţa din Birkhall, Scoţia. Cei doi apar zâmbitori în portret, în ţinute de ţară (accesorizate cu o pălărie pentru Camilla şi binoclu pentru Charles), pregătiţi pentru o plimbare de după-amiază pe dealurile scoţiene. 

Pentru prima dată după mulţi ani, familia regală britanică petrece Crăciunul aparte. Charles şi Camilla sărbătoresc la Highgrove, proprietatea lor din Gloucestershire, după ce regina Elizabeth a II-a a anulat întâlnirea anuală de la Sandringham. 

Suverana, în vârstă de 94 de ani, şi soţul ei, prinţul Philip, 99 de ani, petrec sărbătorile în "linişte" la Castelul Windsor, unde au stat mult timp în izolare din martie. 

Prinţul William, Kate Middleton şi cei trei copii - prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis - se află la reşedinţa Anmer Hall din Norfolk, în timp ce prinţul Harry şi Meghan Markle petrec primul Crăciun american cu fiul lor Archie la noua locuinţă din Montecito, California. 

"Nu va fi un Crăciun ca altele anul acesta", a spus Camilla la începutul lunii. "Şi trebuie să profităm cât de mult posibil". 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.