Charlotte Casiraghi, nepoata prinţului Albert şi a prinţesei Grace, a 11-a în linia succesiunii la tronul Principatului Monaco, a fost aleasă de Chanel ambasador al brandului pentru 2021.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Casiraghi, în vârstă de 34 de ani, fiica prinţesei Caroline de Monaco, şi-a făcut debutul oficial în această calitate marţi seară atunci când Chanel a publicat informaţia pe Instagram, precizând: "Consolidând o relaţie de lungă durată bazată pe încredere şi prietenie, începută de Karl Lagerfeld şi continuată astăzi de Virginie Viard, Charlotte Casiraghi va deveni ambasador şi purtător de cuvânt al casei de la 1 ianuarie 2021". 

Nepoata cea mare a prinţesei Grace a spus, într-un videoclip alb şi negru, că i se pare că această relaţie este ca şi cum "s-ar fi născut aproape cu Chanel", adăugând că îşi aminteşte de fotografiile lui Karl Lagerfeld cu mama sa purtând hainele brandului pe când era însărcinată. 

Casiraghi a precizat că la nunta ei din 2019 cu Dimitri Rassam a purtat una dintre ultimele creaţii haute-couture ale designerului. 

În noul său rol, Casiraghi, care are doi copii, se alătură ambasadoarelor brandului Kristin Stewart, Lily Rose Depp şi Jennie Kim.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.