Complexul Energetic Oltenia, unul din cei mai mari producători de energie din ţară, a numit doi noi membri provizorii în Consiliul de Supraveghere, pe Constantin Vlad şi Alexandru Marcoci.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Complexul Energetic Oltenia informează asupra modificărilor apărute în componenţa Consiliului de Supraveghere: În urma renunţării la contractele de mandat a lui Dumitru Mărculescu şi Constantin Săceanu, prin HCS nr.47/19 decembrie 2020, au fost numiţi provizoriu până la următoarea şedinţă AGOA, doi noi membri CS, respectiv Vlad Constantin şi Marcoci Alexandru”, a informat compania.

Actuala componenţă a Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia este: Constantin Vlad, Alexandru Marcoci, Mădălin Cornel Eftenoiu, Petre Mădălin Georgescu şi Cosmin Ionuţ Mitrică – preşedinte.

Complexul Energetic Oltenia este al doilea jucător de pe piaţa locală a energiei electrice, cu o cotă de piaţă de 22%.

Complexul Energetic Oltenia are în componenţa sa cinci termocentrale şi nouă cariere miniere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.