Marcel Ciolacu a declarat că marile priorităţi ale Dreptei rămân la fel ca cele din timpul crizei din 2010 şi anume austeritate pentru români şi profituri grase pentru clientela partidelor de guvernare. Liderul PSD a mai spus că va fi reluată în viteză privatizarea celor mai profitabile companii de stat în plină pandemie şi este băgată de gât românilor privatizarea sănătăţii şi privatizarea în încasarea taxelor şi impozitelor către stat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Programul de Guvernare al noului CDR arată adevărata faţă a celor care conduc România: minciuni, haos şi promisiuni electorale aruncate la gunoi! Marile priorităţi ale Dreptei rămân aceleaşi ca în timpul crizei din 2010: austeritate pentru români, profituri grase pentru clientela partidelor de guvernare! 
 
- Se reia în viteză maximă privatizarea celor mai profitabile companii de stat în plină pandemie, fiindcă sponsorilor de partid le e foame mare;
 
- Se bagă din nou pe gât românilor privatizarea sănătăţii, prin reducerea fondurilor alocate serviciilor de stat şi bani mai mulţi pentru asigurări private;
 
- Se privatizează chiar şi încasarea taxelor şi impozitelor de către stat, un tun financiar uriaş pe care PNL şi USR-PLUS vor să le dea unor firme prietene.
 
PSD se va opune în Parlament unor asemenea decizii scandaloase care vor transforma într-un coşmar viaţa ţării! Gaşca Pierzătorilor se transformă acum în Coaliţia Vânzători de ţară care vrea să le fure cu totul viitorul românilor!”, arată Marcel Ciolacu într-o postare miercuri pe Facebook. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.