"United At Home", seria de concerte caritabile iniţiate de celebrul DJ francez David Guetta continuă. După ce a strâns 1,2 milioane de euro în beneficiul mai multor organizaţii de la începutul crizei sanitare, Guetta se va opri la Paris pe 31 decembrie pentru un nou show live caritabil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acesta va fi transmis gratuit şi în direct pe mai multe platforme (Facebook, YouTube, Instagram, Twitter, Twitch, VK şi Insight TV ), donaţiile fiind distribuite către Restos du Cœur şi UNICEF, potrivit France Info.

Guetta va mixa cele mai cunoscute creaţii ale sale - "Love Is Gone", "Love Don't Let Me Go", "Sexy Bitch", "I Gotta Feeling", "Who's That Chick", "When Love Takes Over", "Titanium".

Locul unde va avea loc concertul este secret. La Miami, David Guetta a cântat în mijlocul clădirilor locuite, invitând riveranii să i se alăture de la balcoane. "Viaţa mi-a dat mult, dar eu poate nu am oferit destul, aşa că am vrut să realizez acest proiect pentru a aduna fonduri pentru diferite organisme franceze şi americane", a explicat DJ-ul pentru Le Parisien în aprilie. 

De Anul Nou, Jean-Michel Jarre va cânta virtual de la Catedrala Notre-Dame. Concertul va putea fi urmărit pe Youtube şi pe Facebook. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.