Un cutremur cu magnitudinea de 4,4 a avut loc în largul Siciliei, fără să cauzeze pagube, însă a creat panică în oraşele cele mai apropiate, scrie presa italiană, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Institutului Naţional italian de Geofizică şi Vulcanologie (INGV), cutremurul - a cărui magnitudine a fost revizuită în scădere de la 4,6 la 4,4 - a avut loc în mare marţi, la ora 21.12 GMT (23.12, ora României), la câţiva kilometri de coasta de est a Siciliei, la o adâncime de 30 de kilometri.

”Pompierii efectuează verificări, din precauţie. Lipsa unor cereri de salvare a fost confirmată, iar controale sunt în curs în oraş, pentru a se verifica existenţa unor pagube uşoare la două imobile”, au anunţat pe Twitter pompierii din Ragusa, un oraş situat în estul Siciliei.

Preşedintele regiunii Sicilia Nello Musumeci a anunţat că nicio persoană nu a fost rănită, potrivit agenţiei italiene de ştiri Agi.

Primarul din Siracusa, Francesco Italia, a anunţat că ”mulţi oameni au ieşit în stradă de frică”, potrivit agenţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.