Alex Morgan, vedetă a naţionalei feminine a SUA, se va întoarce în Statele Unite, după ce prima parte a campionatului Angliei s-a încheiat, a anunţat clubul Tottenham Hotspur.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Morgan a semnat cu Tottenham în septembrie, la câteva luni după ce a devenit mamă, şi de atunci a jucat în cinci meciuri şi a marcat două goluri.

“Am fost încântaţi la începutul sezonului, când Alex ne-a ales pe noi ca club, ca să o ajutăm să revină în formă şi să facă primii paşi în revenirea în fotbalul competitiv după ce a dat naştere. A fost o plăcere să o avem pe Alex aici în această perioadă şi toată echipa a învăţat multe din faptul că a muncit în fiecare zi alături de cineva aflat în top în fotbalul feminin mondial. Îi urăm succes lui Alex. Ea va fi mereu binevenită aici, la Spurs”, a declarat Heather Cowan, care conduce secţia de fotbal feminin a clubului englez.

Potrivit The Guardian, Alex Morgan ar urma să revină la echipa Orlando Pride, de la care venise la Tottenham.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.