Fiecare dintre noi se confrunta se va macar o data in viata cu o problema de natura juridica, unde va avea nevoie de sfatul unui avocat. Poate fi vorba de intrarea in posesie a unei mosteniri, revendicarea unei proprietati sau infiintarea unei firme, toate acesta sunt situatii in care avocatul joaca un rol esential.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu totii stim cum se procedeaza atunci cand avem nevoie de un avocat. Ne facem timp pentru a ne sincroniza cu programul avocatului si ne prezentam la ora si data stabilite, la sediul casei de avocatura. Vestea buna este ca de acum inainte poti obtine un sfat rapid de la un avocat specializat in problema ta, fara sa parasesti incinta casei. Cum este posibil? Ad-Avocat a pus bazele unei platforme de consultanta juridica online, unde ai acces la o serie de servicii juridice, din orice domeniu de expertiza.

Avantajele serviciului avocat online

Ad-Avocat a dezvoltat acest tip de serviciu ca urmare a solicitarilor multiple primite din partea clientilor in timpul starii de urgenta, atunci cand deplasarea fizica era imposibila. Astfel, un avocat online a devenit ajutorul de nadejde pentru multi clienti care au nevoie constanta de ghidarea unui avocat privind afacerea personala sau alte aspecte legale. De asemenea, un avocat online iti poate oferi raspunsul de care ai nevoie pentru a solutiona o problema sau pentru a incheia un contract, in mai putin de 24 de ore.

Unul dintre avantajele acestui serviciu este economisirea de timp. O resursa pretioasa in vremurile actuale, vei scuti din timpul pe care il petreceai pe drum si in trafic spre biroul avocatului sau chiar prin deplasari in alte orase. Acum, indiferent de locul in care te afli, poti sa apelezi la ajutorul unui avocat bun din Bucuresti, fara probleme.

De asemenea, economisesti bani, care la fel, erau dati pe deplasari si combustibil. Onorariul pentru o sedinta de consultanta juridica online este in cele mai multe cazuri, mult mai accesibil, fata de onorariile clasice. Stii de la bun inceput care este tariful perceput de avocat, fara taxe si costuri suplimentare.

Ad-avocat iti pune la dispozitie avocati cu experienta in domeniile de expertiza in care activeaza, de la avocati drept comercial, drept civil la avocati business law sau GDPR. Casa de avocatura ofera servicii inclusiv la nivel international, pentru romanii stabiliti sau care lucreaza in strainatate, putand fi ajutati intr-o serie de chestiuni juridice, de catre avocati vorbitori de limba engleza sau italiana.

Cum functioneaza serviciul avocat online

Ai nevoie de un sfat rapid din domeniul juridic? Nimic mai simplu. Programeaza-te pe platforma online Ad-Avocat si in decurs de cel mult 2 ore poti intra in contact cu un avocat specializat in problema ta. Programarea se face in cateva minute. Completezi spatiile libere cu datele de contact, alegi data si ora la care sa ai intrevederea online cu avocatul si mijlocul de comunicare, Skype, Zoom, telefon sau Whatsapp. Platesti onorariul online, cu cardul bancar, prin metoda securizata.

Ai acces la servicii juridice din domeniul comercial, civil, familie si medical. Poti cere ajutorul unui avocat online in momentul in care vrei sa iti infiintezi o firma, atunci cand ai de recuperat creante sau de rezolvat litigii de ordin comercial. La nevoie, se pot trimite pe e-mail documente in format electronic.

Un avocat iti sta la dispozitie cand ai nevoie de un sfat rapid, ai nevoie de o solutionare rapid a unei probleme de natura juridica ce se poate realiza de la distanta. In acelasi timp, poti intretine mai usor colaborarile de lunga durata cu un avocat, atunci cand comunici cu el in online, avand mai mult timp liber pentru tine si cei dragi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.