Marea Britanie va pune capăt la sfârşitul anului perioadei de tranziţie în care se află, după ce a părăsit Uniunea Europeană (UE) la 31 ianuarie, a reiterat luni un purtător de cuvânt al premierului britanic Boris Johnson, după ce premierul scoţain Nicola Sturgeon a cerut Londrei să prelungească această perioadă, din cauza problemelor cauzate de descoprirea unei noi tulpini a noului coronavirus SARS-CoV-2, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poziţia noastră cu privire la perioada tranziţiei este clară (...). Ea se va încheia la 31 decembrie, aceasta este poziţia noastră”, a declarat presei purtătprul de cuvţnt.

”Trebuie să ratificăm un acord înainte de 1 ianuarie, ceea ce înseamnă că timpul presează, iar acesta este motivul pentru care negociatorii noştri continuă să muncească dur”, a adăugat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.