Două arme cu aer comprimat şi 800 de proiectile din metal au fost găsite de poliţiştii de frontieră constănţeni asupra unui bărbat în vârstă de 41 de ani care intra în ţară. El a afirmat că a cumpărat armele şi muniţia din Turcia şi nu ştia că are nevoie de o autorizaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, la sfârşitul săptămânii trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă din judeţul Constanţa, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism înmatriculat în România, un cetăţean român în vârstă de 41 de ani.
 În urma controlului, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse printre bagaje, două arme neletale cu aer comprimat şi cantitatea de 800 de proiectile din metal. 
Bărbatul a declarat că a achiziţionat armele şi muniţia din Turcia şi nu cunoştea faptul că este necesară o autorizaţie pentru deţinerea unor astfel de arme.
Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
Poliţiştii de frontieră au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor prin deţinerea sau portul fără drept de arme neletale şi contrabandă calificată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.