Ducesa de Sussex şi fosta actriţă americană Meghan Markle a semnat un acord cu o agenţie de presă pe care a dat-o în judecată pentru o fotografie furată, a dezvăluit vineri justiţia britanică, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Splash News and Picture Agency, o agenţie specializată în divertisment prezentă în Marea Britanie şi Statele Unite, a difuzat în ianuarie o imagine a soţiei prinţului Harry cu fiul lor Archie în Canada. 

Cuplul părăsise atunci Marea Britanie şi tocmai anunţase retragerea din familia regală. Motivul: Harry, a cărui mamă, prinţesa Diana, a murit urmărită de paparazzi în 1997 la Paris, a avansat presiunea mediatică. 

În timpul unei audieri, vineri, la Înalta Curte de la Londra, apărarea ducesei a anunţat un acord prin care se încheie procesul împotriva agenţiei, de atunci într-un proces de redresare judiciară. 

"Administratorii Splash UK şi-au luat angajamentul ca publicaţia, dacă va ieşi din procedura de redresare judiciară, să nu mai producă fotografii cu ducele şi ducesa de Sussex şi nici cu fiul lor, în viitor", a declarat avocata Jenny Afia.

 Harry şi Meghan s-au instalat de atunci în California şi au semnat contracte cu netflix şi Spotify pentru a produce filme şi a realiza podcasturi.

Cuplul s-a angajat în mai multe proceduri judiciare contra tabloidelor acuzate că le încalcă viaţa privată. 

               

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.