În luna februarie revine în prim-plan în fotbalul european spectacolul din Champions League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Faza optimilor aduce noi dueluri interesante, de această dată jucate în sistem tur - retur, pe sistemul totul sau nimic. Printre meciuri sunt programate şi unele întâlniri între echipe care cu greu vor concepe să părăsească această competiţie, deci nivelul de joc va fi extrem de intens. Este cazul unor partide precum FC Barcelona - PSG şi Atletico Madrid - Chelsea. Pe lângă aceste două meciuri, aşteptăm mult spectacol şi de la dueluri precum Liverpool - Leipzig sau Atalanta - Real Madrid.

Pasionaţii de pariuri sportive pot profita deja de o mulţime de oportunităţi, în oferta agenţiei online Unibet existând o mulţime de opţiuni cu cote foarte atractive. Pentru amatorii de ponturi pariuri online Champions League, iată doar câteva exemple de variante de pariere care aparent au şanse mari de reuşită şi cote generoase!

Cote pariuri Champions League pentru faza optimilor de finală, sezon 2020 - 2021

Sevilla - Borussia Dortmund: calificare pentru spanioli, cotă 2.10 oferită de Unibet

Pe 17 februarie se joacă meciul Sevilla - Borussia Dortmund, în timp ce returul se va consuma pe 9 martie, ambele la ora obişnuită acum pentru Champions League: 22:00. După ce au câştigat trofeul Europa League în ultimul sezon, cei de la Sevilla au avantajul experienţei şi este foarte probabil să se impună în urma dublei manşe cu Borussia Dortmund. La Unibet, un astfel de pariu are cotă 2.10, deci poate fi o idee bună de selectat.

În Liga Campionilor, FC Sevilla a pierdut doar de două ori în ultimele 10 meciuri disputate acasă. Ultima dată când Sevilla a jucat cu Borussia Dortmund a fost în anul 2010, în grupele Europa League. Atunci, Sevilla a terminat 2-2 pe teren propriu, dar a câştigat cu 1-0 în Germania.

FC Barcelona - PSG: calificare a francezilor, cotă 1.75 oferită de Unibet

PSG joacă la Barcelona pe 16 februarie, de la ora 22:00, iar returul este programat pe 10 martie, de la aceeaşi oră. Cu multe fluctuaţii în La Liga, catalanii nu par a avea prima şansă în acest duel. Atmosfera din lotul Barcelonei este afectată şi de intenţia de a pleca a lui Leo Messi. Atacul suferă oricum, iar PSG cel mai probabil va profita de situaţie, fiind o echipă extrem de experimentată. Francezii au jucat sezonul trecut finala Champions League, iar acum au arătat determinare în meciurile importante, chiar dacă nu au avut un parcurs tocmai excelent.

În 2017, în cele mai recente întâlniri dintre FC Barcelona şi PSG, catalanii s-au impus după două meciuri fabuloase: PSG a câştigat în tur cu 4-0, iar Barcelona a obţinut victoria în retur, scor 6-1. Acum, lucrurile stau mult diferit, căci francezii au o echipă mai matură, mai bine sudată. Merită aşadar încercată la pariuri online varianta în care PSG se califică, mai ales că la Unibet este disponibilă această opţiune de joc cu o cotă foarte bună, 1.75.

Atletico Madrid - Chelsea: calificare pentru englezi, cotă 1.85 oferită de Unibet

Chelsea va juca în deplasare pe 23 februarie cu Atletico Madrid, iar returul se va disputa pe 17 martie, meciurile începând la ora 22:00. Sunt aşteptate meciuri destul de echilibrate, cu avantaj însă pentru Chelsea, favorita din acest duel. Londonezii au evoluat pozitiv în ultima perioadă şi au terminat neînvinşi faza grupelor din Champions League.

Avantaj pentru englezi este şi faptul că meciul retur este programat pe Stamford Bridge. Cele două echipe s-au întâlnit ultima dată în 2017, în faza grupelor Champions League. Atunci, Chelsea s-a impus la Madrid cu 2-1, iar la Londra scorul a fost 1-1. Cei ce mizează pe calificarea lui Chelsea contra lui Atletico Madrid pot profita de cota 1.85 pe platforma Unibet.

Pariuri antepost Champions League: Bayern Munchen câştigătoare a competiţiei, cotă 3.75 la Unibet

Să pariezi din timp pe echipa care va ridica trofeul Champions League în sezonul 2020 - 2021 îţi oferă acces la cote foarte bune! Acum, favorita numărul 1 este actuala deţinătoare a trofeului UCL, Bayern Munchen, cu o cotă 3.75 la Unibet în secţiunea de pariuri antepost Liga Campionilor. Chiar dacă a mai remizat ocazional în Bundesliga, Bayern s-a descurcat excelent în grupele Champions League, aşa că este un pariu demn de luat în calcul. În plus, în optimi se va întâlni cu Lazio, deci are şanse maxime să ajungă cel puţin în faza următoare a competiţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.