Dacă până acum Sărbătorile erau petrecute mai mult departe de casă, la schi sau în destinaţii exotice, iată că 2020 a schimbat puţin aceste tipare. Anul acesta, “harta de sărbători” este ceva mai simplificată, dar trece prin locul care contează cu adevărat: casa ta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Harta stării de bine” by SensoDays – nu trebuie să călătoreşti pentru a te simţi bine

SensoDays vine acum cu câteva recomandări de efect, pe care merită să le ţii minte pe tot parcursul acestui traseu schimbat, dar care se poate dovedi mult mai interesant.

De Sărbători, bucătăria redevine gazda aromelor savuroase

În ultimele luni, ne-am obişnuit ca bucătăria să fie acel loc în care luăm masa, dar pe care îl folosim, uneori, şi ca spaţiu de lucru. Sărbătorile vin să ne reamintească faptul că, de fapt, bucătăria este mult mai mult de-atât. Este un loc cu totul special, este gazda aromelor îmbietoare, a gusturilor desăvârşite şi a preparatelor spectaculoase.

Crăciunul acesta, redescoperă-i magia cu accesoriile Fissler. Intră pe SensoDays şi achiziţionează-le pe cele care îţi pot fi alături la pregătirea mesei festive. Sunt şic, practice şi îţi uşurează mult munca în această perioadă. 

Pentru că mesele între membrii de suflet ai familiei noastre trebuie să exceleze si la capitole precum eleganţă şi spectaculozitate, tot pe SensoDays vei găsi porţelanuri Villeroy & Boch şi cristaluri Zwiesel, perfecte pentru aranjarea mesei de Sărbători.

Pe aceeaşi platformă Home Deco ai o secţiunea specială dedicată cadourilor de Crăciun cu astfel de produse premium. Încă ai timp să intri pe site şi să îţi achiziţionezi câteva, pentru tine sau pentru cei dragi.

Atmosfera casei este îmbunătăţită cu ajutorul produselor SensoDays care curăţă şi purifică aerul

Petrecem mai mult timp acasă, acest spaţiu devenind locul în care mâncăm, gătim, lucrăm şi ne relaxăm. Aşadar,  avem nevoie de soluţii diverse pentru un aer cât mai curat în interior.

Printre cele premium, de calitate superioară şi cu efect incontestabil demonstrat de sute de ani, se numără şi lămpile Maison Berger.

Cu ajutorul acestor produse, poţi oricând să schimbi camera în care lucrezi fără să te mai gândeşti la mirosurile diferite sau aerul închis. 

Înainte de Sărbători, stăm mai mult în bucătărie, meniul de Crăciun necesită timp şi spaţiu, iar aerul trebuie să rămână mereu curat şi proaspăt.

Pe lângă acest aspect, lămpile Maison Berger oferă şi posibilitatea de a alege între arome speciale care să îţi îmbrace casa în diferite poveşti olfactive. 

La SensoDays, partea de Home office & House Fashion vine cu relaxare, eficienţă şi un design inedit

Cum poţi să rămâi relaxat şi confortabil în timp ce ai de pregătit prezentări, să dai telefoane sau să ţii conferinţe online? Răspunsul este unul singur: biroul ales face diferenţa.

Încet, dar sigur, în ultimele luni biroul a devenit o constantă în casa noastră. Orele petrecute pe scaun, în faţa calculatorului necesită soluţii inteligente pentru a fi productivi, dar şi relaxaţi şi confortabili.

Pe SensoDays ai câteva branduri, colecţii şi produse din care poţi alege.

Conceptul scandinav al scaunului Stressless îl recomandă drept partenerul de lucru perfect, iar Kartell propune un mobilier modular interesant, cu un design semnat de Philippe Starck, Antonio Citterio sau Anna Castelli Ferrieri. Toate acestea aduc un suflu nou în materie de design modern, un aspect deloc de neglijat în zilele de sărbătoare, dar nu numai.

Ai toate motivele să intri pe site, să îţi alegi piesele preferate, după care să îţi transformi vizual casa. Ţi-ai putea descoperi vocaţia de home designer, asta în timp ce bifezi un avantaj în plus al acestei perioade în care stăm mai mult acasă.

 “Harta stării de bine” nu ţine de un bilet de avion sau de o destinaţie îndepărtată. Vine din interior, din dorinţa noastră de a ne trăi viaţa frumos chiar şi în aceste condiţii. Doar astfel vom descoperi atâtea şi atâtea modalităţi de a fi bine în propria casă. SensoDays ne este alături şi în acest proces, aşa cum a făcut-o de atât de multe ori.

Aflat în topul platformelor de Home Deco din România, SensoDays se regăseşte în peste 250.000 de case ale românilor cu cel puţin un produs. O statistică convingătoare, aflată într-o continuă schimbare, tocmai datorită calităţii produselor de pe SensoDays.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.