Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul interimar Nicolae Ciucă participă vineri, de la ora 13:00, la prezentarea Centrului naţional de stocare a vaccinurilor anti-COVID-19 din cadrul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prezenţa premierului Ciucă la eveniment fusese anunţată de joi, iar vineri a fost anunţată şi prezenţa preşedintelui Iohannis

Comitetul Naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat vineri că vaccinul va fi primit în România în perioada 26-31 decembrie, prezentând şi lista unităţilor medicale pentru prima etapă de vaccinare, destinată personalului medical.

Potrivit Comitetului, avizarea Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” din Bucureşti ca centru naţional de stocare al vaccinurilor împotriva COVID-19 este în curs de realizare, fiind finalizate toate etapele de amenajare a spaţiilor, inclusiv montarea ultracongelatoarelor de stocare la -80 ° C, iar până vineri, vor fi finalizate la nivelul CNCAV procedurile de lucru care privesc activităţile medicale şi logistice  desfăşurate pe parcursul campaniei de vaccinare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.