O persoană a murit şi trei au fost rănite, joi, după ce o maşină a intrat în plin într-n grup de persoane, în localitatea Bujoru, judeţul Teleorman.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
ISU Teleorman a intervenit, joi, la un accident rutier în localitatea Bujoru, unde un autoturism a intrat într-un grup de persoane.
 
”Au rezultat 4 victime, o femeie de aprox. 42 de ani, conştientă, însă în stare de şoc, preluată de echipajul paramedical al autospecialei de transport personal şi victime multiple (ATPVM), o femeie de cca. 35 de ani, în stop cardio-respirator, preluată de echipajul SAJ Teleorman, care a început rapid manevrele de resuscitare, o tânără de 19 ani, inconştientă, cu multiple traumatisme, preluată de un echipaj SAJ şi transportată la UPU Alexandria şi o minoră de 15 ani, inconştientă, cu multiple traumatisme, preluată de SMURD Zimnicea şi transportată la UPU Alexandria”, a transmis ISU Teleorman. 
 
Ulterior, pompierii au precizat că persoana aflată în stop cardio-respirator a decedat. 
 
La rândul lor, poliţiştii au precizat că accidentul a fost provocat de o femeie de 47 de ani din  Bucureşti, care nu se afla sub influenţa alcoolului. â
 
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.