USR-PLUS precizează că reprezentarea cetăţenilor la nivelul Consiliului Local Sector 5 trebuie să respecte votul politic primit de la aceştia şi acest lucru îşi doreşte Alianţa, alături de consilierii PNL şi PMP şi anume să contribuie în mod asumat şi activ la dezvoltarea sectorului, funcţie de mandatul primit de la cetăţeni, ştiind că au fost acordate mai multe voturi faţă de alianţa Piedone - Florea, PPU - PSD. Alianţa mai spune că urmează să fie adoptate nişte hotărâri, printre care una care prevede crearea a 200 de noi posturi la Primăria Sectorului 5 şi desemnarea unor viceprimari, unul controlat de Daniel Florea, altul de la PPU-SL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Întrucât primarul Piedone intenţionează să mute toată puterea de decizie din administraţia locală a Sectorului 5 în mâinile fostului primar PSD, Daniel Florea, USR PLUS a decis că nu poate să fie părtaş la această malversaţiune şi va absenta de la şedinţa de azi 17 decembrie 2020. Nu dorim să certificăm aceste înţelegeri contrare interesului cetăţenilor Sectorului. Această absentare este o poziţionare politică menită a atrage atenţia asupra faptului că votul cetăţenilor Sectorului 5 a fost pervertit pentru a satisface interesele meschine ale Primarului Piedone şi ale PSD”, transmite joi USR-PLUS într-un comunicat de presă.
 
Alianţa îi asigură pe cetăţenii sectorului 5 că vom continua să lucrăm pentru a impune programul nostru politic prin iniţiativele care vor îmbunătăţi condiţiile de locuire.
 
„De altfel, avem peste 10 proiecte de HCL pe circuitul de avizare, am făcut peste 10 vizite în teren, am participat la toate şedinţele formale şi informale, am solicitat şi analizat zeci de documente de la administraţie şi am avut 2 şedinţe de audienţe cu cetăţenii sectorului 5, în numai o lună de activitate. Vom continua să fim vocea comunităţii în administraţie, ne ţinem de promisiuni şi vom demasca toate aceste trocuri făcute pe spatele vostru în timp ce vi se prezintă proiecte prin care o să avem un «sector beton»”, mai arată sursa citată.
 
USR-PLUS mai precizează că joi primarul Piedone şi PSD vor adopta următoarele hotărâri:
 
„1. Crearea a 200 de noi posturi în Primărie. Cu alte cuvinte, deşi Primăria are deja prea mulţi angajaţi, primarul Piedone împreună cu PSD doresc angajarea a încă 200 de cunoştinţe, pile şi relaţii, care să toace banii cetăţenilor sectorului 5.
 
2. Desemnarea viceprimarilor, unul din partea oamenilor lui Daniel Florea şi altul din partea PPU-SL. Cu alte cuvinte, Primăria Sectorului 5 o sa fie sub controlul PSD, ştiind ca administraţia este politizată de Daniel Florea, şi prin numirea unui viceprimar din partea lui doar se numeşte o persoana care sa se asigure că interesele le sunt reprezentate proporţional”.
 
Reprezentanţii USR-PLUS afirmă că a venit timpul ca „acele forţe politice care au sărăcit sectorul 20 de ani sa fie decuplate de la bugetul cetăţenilor, sa răspundă penal pentru toate hoţiile şi actele de corupţie şi să dăm o şansă acestui sector, să contribuim la viitorul copiilor noştri”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.