Serialul SF german „Triburile Europei”, cu actriţa română Ana Ularu în distribuţie, va fi lansat de Netflix în februarie 2021.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Creat de Philip Koch (showrunner, creator, regizor al mai multor episoade şi producător executiv), serialul cu şase episoade îi are în distribuţie şi pe Emilio Skraya, Henriette Confurius, David Ali Rashed, Oliver Masucci, Melika Foroutan şi Robert Finster.

Producători executivi sunt Quirin Berg, Max Wiedemann şi Maximilian Vetter.

Acţiunea are loc în Europa anului 2074. După 45 de ani de la o catastrofă misterioasă, vechile naţiuni au dispărut, iar continentul este divizat în mici state şi microstate în care triburi diferite luptă pentru a domina. Trei fraţi din tribul Origines se află în centrul acestei poveşti fantastice. Ei sunt separaţi şi fiecare trebuie să lupte pentru supravieţuire, pentru libertate şi pentru familiile lor.

Serialul va fi lansat pe 19 februarie 2021.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.