Atacantul ormaţiei Juventus Cristiano Ronaldo a declarat că "motivaţia" este cheia longevităţii sale şi a dezvăluit că preferă să se uite la box de cât la fotbal, la televizor, informează football-italia.net.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ronaldo este unul dintre protagoniştii documentarului Lumi Paralele de la DAZN, unde este comparat cu boxerul rus Gennadi Golovkin.

"Când eram la Manchester United, un antrenor boxa cu mine. Cred că practicarea acestui sport poate fi bună pentru un fotbalist, deoarece îţi ascute simţurile şi înveţi să te mişti. Boxul este mai dificil pentru că atunci când concurezi, eşti singur. Nu cred că aş fi putut fi boxer, este greu. Să joc fotbal este pasiunea mea, dar mă uit la alte sporturi la televizor. Între un meci de fotbal şi un meci de box din UFC, aleg a doua opţiune", a declarat Ronaldo.

Jucătorul portughez, în vârstă de 35 de ani, a spus că secretul longevităţii sale în fotbal se află în capul său şi în motivaţia sa.

"La 33 de ani, începi să crezi că mergi la vale, dar eu vreau să joc fotbal în continuare. Oamenii s-ar putea gândi: <Cristiano a fost un jucător incredibil, dar acum este lent>. Nu vreau să se întâmple asta. Vă puteţi îngriji corpul, dar nu asta este problema. Depinde de capul tău, de motivaţia ta şi de experienţa ta. Federer, de exemplu, are 39 de ani şi este încă la vârf", a precizat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.