Primarul general Nicuşor Dan a anunţat că au fost alocate fonduri pentru persoanele cu dizabilităţi, pentru familiile monoparentale şi pentru stoparea abandonului şcolar. El a adăugat că banii vor intra în conturi cel târziu pe 16 decembrie, pentru cei care au conturi la BCR, sau 17 decembrie pentru cei care au conturi la alte bănci.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Iată informaţii la zi cu privire la o serie de plăţi sociale: am alocat fondurile pentru persoanele cu dizabilităţi (pentru adulţi - banii aferenţi lunii noiembrie, iar pentru copii - banii aferenţi lunii decembrie), precum şi fondurile pentru familiile monoparentale şi pentru stoparea abandonului şcolar”, a scris Nicuşor Dan luni pe Facebook. 
 
Edilul a adăugat că „banii vor intra în conturile beneficiarilor cel târziu pe 16 decembrie pentru cei cu conturi la BCR, respectiv pe 17 decembrie pentru cei cu conturi la alte bănci”. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.