Fiecare iarnă vine la pachet cu numeroase probleme în ceea ce priveşte outfiturile pe care le abordezi atunci când eşti nevoită să ieşi din casă. Indiferent dacă este vorba despre o ieşire la o cafea alături de prietenele tale, a merge la job sau la o plimbare în parc, ai nevoie de ţinute complete şi complexe care să fie cât mai cool şi la modă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe lângă articolele vestimentare pe care trebuie neapărat să le ai în garderobă, pentru a te asigura că vei avea cele mai cool ţinute, este musai să ai şi perechi potrivite de încălţăminte. Tocmai datorită acestui lucru, articolul prezent este pregătit să îţi vină în ajutor cu câteva propuneri. Desigur, tu decizi dacă sunt adecvate pentru tine şi dacă te caracterizează.

Iată 3 perechi de încălţăminte şi 3 articole must-have pentru ţinute perfecte:

  1. Ghete şi pulover colorat şi lung

               Dacă vremea de afară deja se simte mai rece sau eventual fenomenele meteorologice specifice iernii şi-au făcut deja simţită prezenţa, înseamnă că este momentul oportun să scoţi perechea de ghete pentru dame la înaintare.

După ce ai făcut acest lucru şi începi să te gândeşti la ţinute potrivite în care să integrezi ghetele tale preferate, ai nevoie de un pulover lung, cât mai colorat.

În cazul în care ghetele sunt şi ele colorate, această combinaţie dintre cele două va fi una specială care va atrage atenţia. Poţi să alegi o pereche de jeanşi cât mai închisă la culoare pentru a ieşi cât mai bine în evidenţă restul ţinutei.

  1. Bocanci şi cămaşă din flanel

               O pereche potrivită de bocanci alături de o cămaşă din flanel şi eventual un tricou simplu pe sub ea poate fi combinaţia potrivită pentru o zi de mers la job în care nu ştii ce să porţi.

În cazul în care nu ai în pantofar bocanci, alege o pereche cu talpă groasă şi neapărat impermeabili pentru a te asigura că pot fi purtaţi indiferent de vreme.

  1. Cizme şi maletă

               Maleta a fost, este şi va fi un articol vestimentar must-have în garderoba atât a femeilor, cât şi a bărbaţilor atunci când vine vorba despre anotimpurile reci. Astfel, dacă nu te simţi confortabil doar într-o maletă poţi să iei un pulover cu nasturi peste, iar în acest fel te vei asigura că nu îţi va fi nici frig atunci când vei fi nevoită să dai jacheta sau geaca jos de pe tine, când intri într-o încăpere.

               Cizmele sunt şi ele importante şi foarte practice, datorită faptului că pot fi purtate în numeroase contexte. În plus, sunt şi versatile. Dacă vrei să te îmbraci rapid cu un outfit şi nu ai idee ce ai putea pune în partea de jos, perechea ta de cizme îmblănite poate fi alegerea potrivită.

               Desigur, pe lângă aceste idei, tu trebuie să îţi pui amprenta personală indiferent de ce vei purta. Astfel, orice mic detaliu poate face diferenţa dintre o ţinută banală şi una spectaculoasă. Fie că adori pălăriile, mănuşile sau eşarfele, poţi adăuga un accesoriu pentru a scoate outfit-ul din tipare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.