Un bărbat de 65 de ani din Buzău a scăpat cu viaţă după ce s-a aruncat în gol de la etajul 10 al unui bloc din municipiu. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean Buzău, având mai multe traumatisme, între care o fractură de coloană. Bărbatul ar fi girat mai multe persoane care nu şi-au mai achitat datoriile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Bărbatul de 65 de ani s-a aruncat, luni, de la etajul 10 a blocului în care locuieşte. Când a ajuns la faţa locului, echipajul medical de la SAJ Buzău l-a găsit pe bărbat cu semne vitale. El a fost transportat la Spitalul Judeţean Buzău, unde medicii încearcă să-l salveze.
 
”La Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău a fost transportat un bărbat în vârstă de 65 de ani, din municipiul Buzău, care a suferit un politraumatism prin cădere de la înălţime. Bărbatul a suferit multiple fracturi: fractură de coloană vertebrală, fractură de şold stâng, fractură de pumn drept. La acest moment, bărbatul se află în investigaţii”, a declarat purtătorul de cuvânt al SJU Buzău, Adriana Bunilă.
 
Surse din rândul cunoscuţilor bărbatului spun că acesta ar fi suferit de depresie, după ce ar fi girat mai multe persoane, colegi de la fostul său de muncă, iar acestea nu  şi ar mai fi achitat datoriile, care  astfel au ajuns să fie plătite de el si de familia sa.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.