Actorul Johnny Depp a contestat la Curtea britanică de Apel decizia în procesul intentat tabloidului The Sun pe care îl acuza de defăimare pentru un articol în care era susţinut că şi-a bătut fosta soţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Înalta Curte de la Londra a hotărât, la începutul lunii noiembrie, că Depp a agresat-o pe actriţa Amber Heard, care i-a fost soţie până în 2017, dând astfel dreptate The Sun. Câteva săptămâni mai târziu, apelul făcut de actor împotriva deciziei a fost respins, iar judecătorul i-a dat termen până pe 7 decembrie să aplice direct la Curtea de Apel.

Press Association a scris marţi că actorul a completat o cerere la Curtea de Apel, potrivit documentelor publice. Nu au fost stabilite termenele.

Depp a dat în judecată pentru defăimare News Group Newspapers, compania care deţine publicaţia The Sun, şi pe redactorul Dan Wootton.

Ziarul a scris în aprilie 2018 că actorul şi-a bătut soţia şi susţine că cele relatate sunt adevărate. Procesul a început pe 7 iulie 2020. Timp de 16 zile, în faţa judecătorului au fost depuse mărturii, inclusiv de Johnny Depp şi fosta lui soţie.

Într-un comunicat emis ulterior deciziei, Depp a spus: „Judecata ireală a Curţii din Marea Britanie nu îmi va schimba lupta pentru a spune adevărul şi confirm că am în plan să fac apel”.

Judecătorul i-a ordonat lui Depp să facă şi plata iniţială către NGN de aproximativ 630.000 de lire sterline, cheltuieli de judecată.

Odată cu pierderea procesului, Depp a părăsit franciza „Fantastic Beasts”, după ce i-a fost cerut să demisioneze. El a interpretat rolul vrăjitorului Gellert Grindelwald în seria de filme a Warner Bros. Depp a filmat o singură scenă pentru al treilea film, însă va primi întreg onorariul.

El a fost înlocuit de Mads Mikkelsen, a confirmat Warner Bros.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.