Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, reunit în şedinţă, luni seară, propune prelungirea derulării cursurilor în sistem online, până în 23 decembrie, când elevii intră în vacanţa de iarnă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CNSU s-a reunit, luni seară, şi a aprobat Hotărârea 57 privind aprobarea prelungirii suspendării activităţilor care impun prezenţa fizică a preşcolarilor şi elevilorîn unităţile de învăţământ şi continuarea activităţilor didactice n sistem online.

Potrivit CNSU, decizia s-a luat la propunerea Ministerului Educaţiei şi având în vedere ”evoluţia situaţiei epidemiologice”.

”Luând în considerare creşterea număruui de persoane infectate la nivel naţional, precum şi creşterea zilnică a numărului de cazuri noi confirmate, implementarea deficitară a măsurlor de prevenire, interacţunea intensă şi mobilitatea persoanelor, aspecte care generează o presuine constantă asupra capacităţii de gestionare a unităţilor administrativ-teriotoriale şi a sistemului sanitar, CNSU adoptă prezenta hotărâre:

Art 1: Se aprobă prelungirea suspendării activităţilor care impun prezenţa fizică a preşcolarilor şi elevilorîn unităţile de învăţământ şi continuarea activităţilor didactice în sistem online, pentru perioada 9.12.2020 – 23.12.2020”, a transmis CNSU.

Ulterior, elevii ntră în vacanţa de iarnă.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.