Partidul Naţional Liberal a câştigat alegerile parlamentare în judeţul Cluj, obţinând atât la Senat, cât şi la Camera Deputaţilor, peste 32% din voturi, fiind urmat de Alianţa USR-Plus, cu peste 23%, şi de Partidul Social Democrat, cu 13%.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Biroului Electoral, după centralizarea datelor de la toate secţiile de votare din judeţul Cluj, la Senat, PNL a obţinut 32,44%, pe locul doi s-a clasat Alianţa USR-Plus, cu 23,56%, iar apoi s-au clasat PSD – 13,65%, UDMR – 11,95%, AUR – 6,01%.
 
La Camera Deputaţilor, clasamentul în judeţul Cluj este următorul: PNL – 32,43%, Alianţa USR-Plus – 23,67%, PSD – 13,50%, UDMR – 11,98%, AUR – 5,46%.
 
Partidul Mişcarea Populară şi Pro România au obţinut atât la Senat, cât şi la Camera Deputaţilor sub 5 procente în judeţul Cluj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.