USR PLUS a câştigat alegerile din judeţul Timiş, cu 29,2 la sută, iar pe locul al doilea se află PNL, care a obţinut 24,8 la sută, arată rezultatele finale. Şi în municipiul Timişoara, USR PLUS a obţinut cel mai mare procent: 41,2, iar pe locul al doilea se află PNL, cu 21,9 la sută.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit rezultatelor finale de la Biroul Electoral Judeţean Timiş, la alegerile parlamentare USR PLUS a obţinut 29,2 la sută din voturile valabil exprimate, iar pe locul al doilea se află PNL cu 24,8 la sută.
 
PSD s-a clasat pe locul al treilea cu 19,6 la sută, iar pe poziţia a patra s-a situat AUR cu 8,7 procente. PMP a obţinut 5,6 la sută din voturi, urmat de PRO România cu 3,9 la sută şi UDMR - 2,6 procente.
 
Şi în Timişoara, USR PLUS a obţinut cel mai mare procent - 41,2, fiind urmat de PNL - 21,9 la sută, PSD - 15,6 la sută, AUR - 5,4 la sută, PMP - 5,2 la sută, PRO România - 3,0 la sută şi UDMR - 2,7 la sută.
 
În judeţul Timiş, prezenţa la alegerile parlamentare de duminică a fost 30,56 la sută.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.