Liderul Pro România, Victor Ponta, a postat, duminică noapte, un mesaj pe Facebook, în care mulţumeşte tuturor celor care i-au fost alături în acest proiect. ”Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevăraţi, noi proiecte şi noi provocări”, afirmă Ponta, după ce rezultatele parţiale ale alegerilor arată că Pro România nu atnge pragul electoral pentru intrarea în Parlament.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Mulţumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost alături în acest proiect. Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevăraţi, noi proiecte şi noi provocări! Numai bine prietenilor - numai bine tuturor celorlalţi! NEVER GIVE UP!”, a scris Ponta, pe Facebook, duminică noapte.
 
Rezultatele parţiale provizorii, după numărarea a aproximativ 80% din voturile exprimate la alegerile parlamentare de duminică, relevă că PSD se menţine pe primul loc, atât la Camera Deputaţilor, cât şi la Senat, fiind urmat de PNL, iar AUR are procente mai mari decât cele din exit-poll, apropiindu-se de Alianţa USR-PLUS. La acest moment, Pro România şi PMP se situează sub pragul electoral de 5%.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.