Cinci persoane care au fost implicate, sâmbătă, într-o încăierare în Bucureşti sunt cercetate pentru tulburarea liniştii publice şi încăierare. Incidentul s-a produs după o şicanare în trafic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Sâmbătă, 5 decembrie a.c., în jurul orei 17.40, în zona Piaţa Romană, un echipaj de jandarmerie a intervenit  pentru aplanarea unui conflict, izbucnit între mai multe persoane, pe fondul unei şicanări în trafic. Şoferii celor două autoturisme implicate în eveniment au fost imobilizaţi şi încătuşaţi, întrucât se manifestau violent şi au refuzat să înceteze agresiunile la solicitarea jandarmilor”, a transmis, duminică ,Jandarmeria Bucureşti. 
 
Potrivit sursei citate, cinci persoane -  conducătorii auto şi pasagerii celor două autoturisme -  au fost conduse la sediul secţiei de poliţie, unde jandarmii le-au întocmit actele de constatare pentru sesizarea organelor de urmărire penală, în vederea continuării cercetărilor, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi încăierare.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.