Un alegător din judeţul Vâlcea a făcut scandal, duminică, la intrarea într-o secţie de votare din municipiul Râmnicu Vâlcea, pe motiv că nu a fost lăsat să intre în sediul secţiei fără a purta masca de protecţie. Bărbatul, căruia i s-a oferit o mască de protecţie pentru a putea intra să voteze, a refuzat, el fiind amendat cu 3.500 de lei pentru mai multe abateri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea, de la deschiderea secţiilor de votare a fost semnalat un incident, în cartierul Ostroveni municipiul Râmnicu Vâlcea, unde un alegător a făcut scandal pe motiv că nu a fost lăsat să intre în secţia de votare fără a purta mască de protecţie. 
 
”La o secţie de votare din municipiul Râmnicu Vâlcea s-a prezentat un bărbat din municipiu care a fost oprit la intrarea în secţie, de poliţistul care asigura paza, deoarece bărbatul nu purta mască de protecţie. În momentul în care i s-a pus în vedere necesitatea purtării măştii de protecţie, fiindu-i oferită şi o mască, acesta a refuzat şi a început să fie recalcitrant tulburând ordinea şi liniştea publică prin strigăte şi larmă”, transmite Poliţia judeţean Vâlcea. 
 
Bărbatul, în vârstă de 56 de ani, fost condus la sediul poliţiei unde a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 3.500 de lei  pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice şi nerespectarea măsurilor sanitare de protecţie individuală.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.