Jurnalistul Vlad Pufu, candidat a PNL care deschide lista pentru Senat la Buzău, a declarat, duminică, după ce a ieşit din secţia de votare că România nu mai poate supravieţui ca societate după o hartă desemnată din anii 60.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vlad Pufu, deţinător al celui mai important grup de presă din judeţul Buzău, proaspăt intrat în politică, a declarat, duminică, după ce a ieşit de la urne, că România este în momentul în care trebuie să se schimbe, să se reformeze, pentru că altfel nu va mai putea supravieţui ca societate, după o hartă desemnată în urmă cu mai bine de 40 de ani.

”În primul rând, îi aşteptăm pe toţi la vot. După cum puteţi constata, scrutinul se desfăşoară în norme  de maxiăm siguranţă sanitară, nu trebuie să pierdem niciunul dintre noi un moment istoric, un moment pentru reformarea României care va avea loc din 2020. (...) Este un moment istoric şi pentru România, dacă vom şti să aplicăm acest Plan de rezilienţă şi redresare economică, România va arăta altfel  în următorii 4 ani,  pentru asta trebuie să votăm. Trebuie să votăm pentru o Românie şi o reformă profundă, nu mai putem să supravieţuim ca  societate după o hartă desemnată în anii 60”, a declarat Vlad Pufu.

Vlad Pufu este de câteva luni preşedintele organizaţiei municipale a PNL Buzău, el deschizând lista pentru Senat.

Vlad Pufu este jurnalist, deţinător al Grupului de Presă Evenimentul Românesc din care fac parte cele mai importante publicaţii, post de televiziune şi de radio din judeţ şi din regiune, fiind de asemenea deţinător al postului Medika Tv.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.