Antrenorul naţionalei de handbal feminin a României, Bogdan Burcea, a declarat la finalul partidei cu Polonia, scor 28-24, că în partida cu Norvegia, de luni, aşteaptă ca echipa să aibă aceeaşi atitudine, dar şi să alerge mai mult. Succesul cu Polonia a adus şi calificarea în grupele principale, însă fără o victorie asupra Norvegiei, tricolorele vor avea 0 puncte în acea fază.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ce aşteptări am de la acest meci? Aceeaşi atitudine şi chiar mai mult, dacă vorbim de apărare. De asemenea, trebuie să alergăm mai mult, pentru că stilul lor este foarte rapid”, a spus Bogdan Burcea.

România a învins sâmbătă, la Kolding, reprezentativa Poloniei, scor 28-24 (11-15), în al doilea meci din grupa D a Campionatului European. În primul meci din grupa D, România a pierdut cu Germania, scor 19-22 (10-13), şi are 2 puncte în clasament, după două etape.

Primele trei clasate vor continua în grupele principale, locurile 1-3 din grupele A şi B în grupa I, iar locurile 1-3 din grupele C şi D în grupa principală II, între 10-15 decembrie. Echipele se vor califica în grupele principale cu punctele acumulate în disputele cu celelalte adversare care ating această fază.

În 18 decembrie vor avea loc semifinalele şi meciul pentru clasarea finală pe locurile 5-6, iar finalele pentru medalii sunt programate în 20 decembrie.

La ultima ediţie a Campionatului European, naţionala României s-a clasat pe locul 4, după 20-24 cu Olanda, în finala mică. Podiumul ediţiei din 2018, care a avut loc în Franţa, a fost ocupat, în ordine, de Franţa, Rusia şi Olanda.

Deţinătoarea recordului de titluri europene este Norvegia, cu 7 medalii de aur.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.