TAROM a venit cu precizări, după ce o aeronavă care trebuia să zboare sâmbătă spre Londra a fost întoarsă înapoi pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă”, în urma identificării unei indicaţii necoforme. Compania anunţă că bagajele şi pasagerii vor fi transferaţi către o altă cursă spre Londra, însă va exista o întârziere de două ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Vă informăm faptul că în cursul zilei de astăzi, sâmbăta, 5 decembrie 2020, zborul programat Bucureşti OTP - Londra LHR RO391 va avea o întârziere de aproximativ 120 minute. Aeronava Boeing 737-800NG a decolat la ora programată, însă la scurt timp după, a fost identificată o indicaţie neconformă”, arată o postare de sâmbătă pe pagina de Facebook a TAROM.  
 
Sursa citată precizează că „pentru siguranţa pasagerilor, echipajul a luat decizia de a întoarce aeronava la bază, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucurşti, urmând ca pasagerii şi bagajele acestora să fie transferate direct către o altă aeronavă pregatită în vederea zborului spre Londra”.
 
„Compania TAROM îşi cere scuze pentru disconfortul creat pasagerilor zborului RO391 şi vă asigură în continuare că siguranţa primează pentru noi!”, mai spune sursa menţionată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.