Prefectura Constanţa a anunţat sâmbătă, că în şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă s-a votat prelungirea carantinei pentru şase localităţi, cu 14 zile pentru cinci dintre acestea şi cu şapte zile pentru oraşul Techirghiol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Prefectura Constanţa a transmis că Institutul Naţional pentru Sănătate Publică a avizat analizele de risc ale Direcţiei de Sănătate Publică pentru următoarele localităţi: Ovidiu, Lumina, Mihail Kogălniceanu, Techirghiol, Valu lui Traian şi Năvodari. Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, întrunit sâmbătă dimineaţa, a votat propunerea de prelungire a carantinării pentru 14 zile în cinci localităţi, iar pentru oraşul Techirghiol a fost votată prelungirea carantinei pentru şapte zile.
 
De asemenea, de vineri, de la ora 20.00, în municipiul Constanţa a fost prelungită carantina pentru încă 14 zile. 
 
Pe data de 4 decembrie, rata incidenţei la nivelul judeţului era de 7,04, cea mai ridicată din ţară, iar în municipiul Constanţa, de 10,33.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.