Preşedintele PNL, Ludovic Orban, susţine că PSD a decis să îl susţină pe medicul Alexandru Rafila pentru un mandat de deputat nu din apreciere faţă de acesta, ci pentru ca social-democraţi cu state vechi "să se ascundă” în spatele acestuia. "PSD-iştii l-au pus pe listă nu că îl apreciază profesional, PSD-iştii l-au pus pe listă ca să se ascundă ei cu imaginea lor deteriorată, cu tot trecutul lor dubios, cu toată percepţia negativă, să se ascundă în spatele unui om care e mai ok, aşa, are o cotă de încredere. Dar PSD e acelaşi. Ei numai se ascund în spatele lui. Dacă îl dai la o parte pe Rafila, îl vezi tot pe Dragnea, pe Ciolacu, pe Tudose, sunt aceiaşi oameni”, afirmă Orban.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ludovic Orban a susţinut că medicul Alexandru Rafila, candidat din partea PSD, a fost printre persoanele de ale căror opinii autorităţile au ţinut cont atunci când au luat decizii cu privire la gestionarea crizei sanitare, iar în momentul în care critică situaţia sistemului sanitar Rafila "se critică pe el”.
 
"Îmi pare rău că a ajuns în situaţia de a se critica pe el, sincer acuma. E împins de la spate de PSD-iştii care l-au pus pe listă. PSD-iştii l-au pus pe listă nu că îl apreciază profesional, PSD-iştii l-au pus pe listă ca să se ascundă ei cu imaginea lor deteriorată, cu tot trecutul lor dubios, cu toată percepţia negativă, să se ascundă în spatele unui om care e mai ok, aşa, are o cotă de încredere. Dar PSD e acelaşi. Ei numai se ascund în spatele lui. Dacă îl dai la o parte pe Rafila, îl vezi tot pe Dragnea, pe Ciolacu, pe Tudose, sunt aceiaşi oameni. Asta e o păcăleală pe care încearcă să o administreze PSD-ul în stilul lor caracteristic, cu fake news-uri”, a declarat Ludovic Orban, joi seară, într-o emisiune la B1 Tv. 
 
Orban a adăugat că ar fi vrut să participe la o dezbatere cu premierul propus de PSD, pe tema programelor de guvernare, însă nici în acest moment nu se ştie cine este cel propus de social-democraţi pentru această funcţie.
 
"Ce partid se prezintă în alegeri cu trei propuneri de prim ministru? Dar cum se simt ăia trei, care sunt toţi trei în propunerea de prim ministru? Ştiţi de ce cred că vin cu trei propuneri? Pentru că noi am văzut: cât au fost la guvernare trei ani, au avut trei prim miniştri: Grindeanu, Tudose şi cu Dăncilă şi probabil ei ştiu că trebuie să pună câte trei premieri că nu o să reziste niciun premier mai mult de un an de zile. Oricum, să vii cu Grindeanu şi cu Tudose ca potenţial premier, după ce au eşuat lamentabil, mi se pare o totală desconsiderare în primul rând faţă de cetăţeni”, a afirmat Orban.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.