Prefectul judeţului Bacău, Sorin Gabriel Ailenei, a fost diagnosticat cu Covid 19. Ailenei nu prezintă simptome şi s-a izolat la domiciliu, împreună cu familia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În urma unor analize efectuate potrivit protocolului, având în vedere vizita autorităţilor statului de la cel mai înalt nivel, pentru inaugurarea rutei ocolitoare a Bacăului, am primit rezultatul ultimului test pentru diagnosticarea COVID - 19, care a fost unul pozitiv ", a anunţat, joi, prefectul de Bacău.
 
Conform lui Ailenei, după ce a primit diagnosticul s-a izolat la domiciliu. 
 
"Am urmat toţi paşii ceruţi de protocol şi, de îndată, m-am izolat la domiciliu, cu familia mea. Mă simt bine, nu prezint simptome specifice şi îmi voi desfăşura activitatea de acasă", a mai transmis prefectul de Bacău. 
 
Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban, alături de mai mulţi miniştri, au făcut, miercuri, o vizită de lucru la Bacău, unde au participat la inaugurarea unei porţiuni din Autostrada 7. 
 
Potrivit unui anunţ al Prefecturii Bacău, oficialii au fost întâmpinaţi de subprefecţii judeţului Bacău, Narcis Jitaru şi Dragoş Emil Dragu. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.