Magazinul online gourmetGIFT.ro, cunoscut drept specialist în coşuri cadou premium pentru orice ocazie, şi-a diversificat gama de produse şi este activ inclusiv ca importator direct şi distribuitori pentru brandurile de cafea Trucillo şi Excelsior.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu experienţă de peste 10 ani pe segmentul de coşuri cadou corporate, gourmetGIFT.ro a dezvoltat magazinul online pentru a se adresa mai puternic inclusiv utilizatorilor individuali, ce pot comanda de pe internet atât coşuri cadou pentru familie, prieteni, colegi, cât şi alte produse gourmet selecţionate din categoriile de băuturi alcoolice şi cafea. Toate produsele sunt doar de la branduri premium şi de lux, promiţând experienţe desăvârşite.

Brandurile de cafea de origine italiană Trucillo şi Excelsior sunt exponente ale categoriei premium şi oferă consumatorilor gustul şi aroma specifice cafenelelor de top. Astfel, oricine poate savura acasă cafea cu aromă intensă, exact ca într-o cafenea italiană autentică. Sortimentele de cafea boabe, cafea măcinată şi capsule de cafea pot fi comandate online în orice cantitate, cu livrare rapidă oriunde în România.

Produsele sunt disponibile şi pentru segmentul de business, companiile putând solicita nu doar cafea, ci şi oferta specială pentru espressoare, oferind astfel angajaţilor acces la produse premium. Compania care deţine gourmetGIFT.ro dezvoltă parteneriate şi cu domeniul HoReCa, pentru ca brandurile Trucillo şi Excelsior să poată ajunge la cât mai mulţi români dornici de o experienţă intensă a cafelei italiene premium. Pentru viitor, planul este de a aduce aceste branduri şi în reţele de retail modern.

gourmetGIFT.ro promovează în această perioadă gama de coşuri cadou de Crăciun, oferind cele mai impresionante selecţii de pe piaţă, pentru orice buget. Cel mai mult se comandă coşuri cadou pe segmentul corporate, de către companii care doresc să le ofere angajaţilor, colaboratorilor, partenerilor, clienţilor VIP sau chiar în campanii de PR şi marketing avansat.

 Însă astfel de coşuri cadou de Crăciun pot fi comandate online de orice persoană fizică ce doreşte să ofere cadouri familiei, prietenilor sau altor persoane importante din viaţa personală sau profesională.

Coşurile cadou se livrează rapid prin curier, la orice adresă din ţară, iar costurile sunt foarte prietenoase în raport cu nivelul de calitate. Cei de la gourmetGIFT.ro subliniază importanţa armoniei în orice coş cadou, produsele fiind alăturate astfel încât să fie o potrivire perfectă din mai multe considerente, de la gust şi arome, la origini, estetică şi experienţă unitară a consumatorului.

În 2020, gourmetGIFT.ro a dezvoltat mai puternic şi secţiunea de băuturi alcoolice. Se pot comanda astfel pachete de băuturi pentru consum propriu, pentru evenimente personale sau pentru evenimente de business. Indiferent de cantitatea comandată, se oferă băuturi alcoolice la cele mai mici preţuri de pe internet. Prin parteneriate cu branduri premium din domeniu, se oferă exclusiv băuturi originale, de cea mai bună calitate, premium şi de lux - whisky, vin, şampanie, vin spumant, rom, vodcă, lichior, chiar şi băuturi tradiţionale româneşti premium precum ţuică, vinars sau pălincă de la mărci exclusiviste.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.