Preşedintele american în exerciţiu Donald Trump continuă să-şi nege înfrângerea în alegerile de la 3 noiembrie şi să-l acuze pe preşedintele ales Joe Biden de fraude şi a anunţat că ar putea candideze în alegeri în 2024, la un al doilea mandat la Casa Albă, scrie presa americană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Au fost patru ani incredibili”, a declarat Donald Trump marţi, la o recepţie de Crăciun, la Casa Albă, la care au luat parte numeroşi membri ai Consiliului Naţional Republican (RNC), potrivit agenţiei americane de presă Associated Press.

”Încercăm să facem din nou alţi patru ani”, a continuat miliardarul, ”altfel ne vom revedea în patru ani”.

”NUMESC ASTA ALEGERI TRUCATE ŞI O VOI FACE MEREU”

Trump a catalogat anul 2002 un an ”neobişnuit” şi a spus de mai multe ori că a ”câştigat” alegerile.

”Eu numesc asta alegeri trucate şi o voi face mereu”, a declarat el.

Miliardarul intenţionează să-şi continue acest discurs, în pofida faptului că secretarul său al Justiţiei Bill Barr a anunţat în aceeaşi zi că nu a văzut suficiente ”fraude” care să schimbe rezultatul alegerilor prezideniţiale americane, în care Joe Biden a obţinut o victorie.

Un consilier de campanie al lui Donald Trump a declarat pentru CNN că au existat discuţii despre un eveniment viitor cu privire la viitoarele planuri ale lui Donald Trump, care urmează să aibă loc cam în ziua învestirii lui Joe Biden.

Locatarul Casei Albe ar putea să-şi anunţe viitoarea campanie în alegerile prezidenţiale din 2024.

Participanţii la reuniunea de la Casa Albă nu purtau măştide protecţie, scriu AP şi CNN.

Reşedinţa prezidenţială a fost criticată în mai multe rânduri din cauza încălcării reglementărilor sanitare împotriva covid-19.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.