Bogdan Gheorghiu, ministrul Culturii, a transmis marţi în mesajul de Ziua Naţională că distanţarea ne aduce o apropiere de cei dragi, mai multă unitate în lupta cu noul coronavirus, o conştientizare a adevăratelor valori şi unirea în a găsi soluţii adecvate depăşirii acestei perioade.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gheorghiu a amintit că sărbătoarea de anul acesta este una atipică şi a îndemnat la unitate pentru o Românie europeană.

„Anul acesta, sărbătorim Ziua Naţională şi rememorăm Marea Unire din 1918, într-un mod atipic. Pandemia care afectează întreaga planetă ne răpeşte şi modul tradiţional în care ne petreceam 1 Decembrie, care începând cu 1990 a fost promulgată Zi Naţională. Cred însă că distanţarea aceasta ne aduce şi ceva bun: o apropiere de cei dragi, mai multă unitate în lupta cu acest duşman nevăzut, o conştientizare a adevăratelor valori, unirea în a găsi soluţii adecvate depăşirii acestei perioade”.

El a încheiat: „Vă doresc să rămâneţi sănătoşi, să depăşiţi boala dacă vă luptaţi cu ea, să vă bucuraţi de tot ceea ce e românesc şi să ne unim eforturile pentru a dezvolta România europeană!”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.