Preşedintele ales american Joe Biden a confirmat luni nominalizarea lui Janet Yellen, fosta preşedintă a Fed, la conducerea Departamentului Trezoreriei şi a anunţat membrii-cheie ai viitoarei echipe economice a acesteia, însărcinată să ofere ”o susţinere economică imediată” ţării, dur afectată de pandemia covid-19, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În contextul în care acţionăm pentru a pune virusul sub control, iată echipa care va furniza o susţinere economică imediată americanilor în timpul acestei crize economice şi care ne va ajuta să ne reconstruim economia şi mai puternică ca niciodată”, a scris Joe Biden într-un comunicat.

El confirmă astfel nominalizarea lui Janet Yellen, care, în cazul în care este confirmată în Senat, va deveni prima femeie care va conduce Trezoreria Statelor Unite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.