Cântăreaţa britanică Rita Ora a transmis că regretă faptul că a încălcat regulile de izolare impuse în Anglia pentru a da o petrecere de ziua ei de naştere, potrivit BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rita Ora a împlinit 30 de ani şi a participat, sâmbătă seară, la o petrecere într-un restaurant din vestul Londrei.

„Având în vedere restricţiile, am realizat cât de iresponsabile au fost aceste acţiuni şi îmi asum întreaga responsabilitate”, a transmis ea într-un comunicat.

Aparent, aproximativ 30 de oameni au participat la petrecere, deşi ea a descris evenimentul drept „o mică adunare”.

Cântăreaţa a spus că decizia a fost „un impuls de moment”.

Poliţia metropolitană din Londra a confirmat că agenţi au mers la restauantul Casa Cruz după ce a fost raportată o eventuală încălcare a regulilor de izolare.

„Îmi pare foarte rău că am încălcat regulile şi, la rândul meu, înţeleg că asta i-a pus pe oameni în pericol. A fost o eroare de judecată gravă şi impardonabilă”.

Potrivit măsurilor în vigoare, în Anglia, până pe 2 decembrie, oamenii se pot întâlni doar afară. Pub-urile şi restaurantele sunt închise, însă pot face livrări, iar oamenilor le este recomandat să nu interacţioneze cu alţii din afara gospodăriilor.

Poliţia poate interveni şi despărţi grupuri mai mari de şase persoane, iar cei care ignoră avertismentul pot fi amendaţi de la 100 de lire sterline şi până la 3.200 de lire sterline.

BBC a aflat că Rita Ora va plăti voluntar o amendă poliţiei.

Cântăreaţa nu este singura celebritate care încalcă regulile de izolare. În luna octombrie, Tammy Abraham, atacant la Chelsea, a prezentat scuze pentru că a fost naiv şi a participat la o petrecere pentru a 23-a aniversare a sa. 

În luna mai a acestui an, Kyle Walker de la Manchester City le-a scris susţinătorilor clubului de fotbal după ce a încălcat restricţiile impuse în ţară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.