Pârtia pentru sănii de pe domeniul Kalinderu din staţiunea Buşteni a fost deschisă oficial, luni, anunţă administratorii domeniului schiabil, care precizează că au acces pe pârtie doar săniile închiriate, dând asigurări că săniuţele care pot fi închiriate sunt dezinfectate după fiecare utilizator, iar accesul pe pârtie se face doar pentru cei care poartă mască de protecţie sau cagulă. La Azuga sunt deschise două pârtii pentru începători.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Pârtia de săniuţe de pe domeniul Kalinderu din Buşteni s-a deschis oficial luni, anunţă reprezentanţii administraţiei acestui domeniu pe pagina de Facebook.  
Va baza pârtiei există un centru de închirieri săniuţe, iar accesul este permis „doar cu săniile din dotarea Domeniului Kalinderu” precizează administratorii domeniului schiabil, dând asigurări că săniuţele sunt dezinfectate după fiecare utilizator. 
Tot la baza pârtiei se află şi o terasă unde se servesc băuturi calde, iar restaurantul serveşte mâncare, însă doar la pachet. 
Zeci de turişti au mers pe pârtia de sănii în prima zi în care aceasta a fost deschisă publicului. Teoretic, accesul acestora este permis doar dacă poartă mască sau cagulă, iar purtarea mănuşilor este recomandată.
Şi în staţiunea Azuga au fost deschise la sfârşitul săptămânii trecute două pârtii pentru începători.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.